Koska IPTV-jälleenmyyjiä vastaan on tehty useita isoja hyökkäyksiä ympäri maailmaa, emme voi yhdistää yhtään jälleenmyyjää! Voit lukea lisää TÄSTÄ ja TÄSTÄ uusimmista hyökkäyksistä, joten ymmärrät todennäköisesti, miksi sinun pitäisi saada VPN NYT! Jos haluat ostaa tilauksen, joka on mielestämme paras, sinun tarvitsee vain mennä AliExpressiin ja etsiä IPTV: stä!

Surffaa Internetissä turvallisesti, kun käytät iptv: tä

Viime viikko sitten useissa maissa tehtiin massiivinen hyökkäys pelaajia vastaan, jotka jakavat IPTV-palveluja. Muun muassa takavarikoitiin palvelimia, jotka sisältävät lähes 50 miljoonan käyttäjän tilitiedot. Joten on olemassa hyviä syitä varmistaa, että mitä teet Internetissä, ei voida seurata.

Sanomalehti otti meihin yhteyttä

Suuri sanomalehti otti meihin yhteyttä IPTVis-palvelussa, joka mietti, voisimmeko kuvitella haastattelun perustamista, ja koska emme myy itse mitään IPTV-palveluja, sovimme keskustelemaan sieltä toimittajan kanssa Telen kautta. Sitten saimme selville, että Suomen poliisi suorittaa parhaillaan laajaa tutkimusta, jossa suuri osa IPTV-palveluista ja jälleenmyyjistä on huonossa tilanteessa.

Mitä maksaa surffaaminen nimettömänä ja iptv: n turvallinen käyttö?

Kanavapaketilla, jonka katsomme olevan paras testauksessa, se maksaa vain noin 18 dollaria vuodessa. Jos sitten haluat myös pystyä käyttämään sitä jäämättä kiinni ja uhkaamaan miljoonia rangaistuksia, sinun tulisi myös ostaa VPN-palvelu noin 30 dollaria vuodessa. Kaiken kaikkiaan iptv-kanavien käyttö maksaa noin 50 dollaria

Razzia

Emme kuitenkaan sano, ettet voi käyttää IPTV-palvelua, mutta haluamme antaa sinulle vahvan suosituksen ryhtyä varotoimenpiteisiin tällaisissa tapauksissa. Pienin mitä voit tehdä, jonka avulla voit surffata turvallisesti ja nimettömästi, on hankkia itsellesi VPN.

1. KÄYTÄ VPN

Olemme saarnanneet VPN-verkkojen käyttöä jo pitkään ja kehotamme kaikkia IPTV-palvelua käyttäviä investoimaan välittömästi VPN-palveluun. Tämä varmistaa, että kaikki liikenne kulkee ensin palvelimen kautta ulkomaille, josta saat uuden IP-osoitteen. Tämä tarkoittaa, että ei ole mahdollista nähdä kuka mitä teki.

Nykyään kaikkien viimeaikaisten hyökkäysten jälkeen kaikki IPTV-palveluntarjoajat suosittelevat VPN: n käyttöä, ja heillä on sisäänrakennetut ominaisuudet sitä saamassasi ohjelmistossa.

Ainoa negatiivinen asia VPN: n käytössä on, että sinulla on oltava vakaa VPN-palveluntarjoaja, jotta et saa liian hidasta ja hidasta Internetiä. Ruotsissa valitettavasti vain muutama kappale pitää sisällään toimenpiteen, jotta vältät lähetyksen viivästymisen. Olemme kirjoittaneet artikkelin, jossa luetellaan paras VPN-palvelu, jonka voit ostaa juuri nyt.