PARAS PARAS IPTV-PALVELUN TESTI

Alla on paras IPTV-palvelu 2020 ja paras VPN-palvelu juuri nyt tilauksellesi. Olemme tarkastelleet mitä kanavatarjouksia saat tilauksessa ja kuinka turvallinen ja nopea VPN-palvelu on. Jos haluat nähdä tarkemmin mukana olevat TV-kanavat, löydät kaikki kanavat täältä. Mielestämme sinun tulisi myös lukea hieman turvallisuudesta ja siitä, mitä VPN tekee sinulle ennen tilauksen ostamista. Kaikki hinnat löytyvät tuotesivun hinnoista.

AliExpress-IPTV

AliExpress on maailman toiseksi suurin markkinapaikka Amazonin jälkeen, mutta ne ovat kiinalaisten omistuksessa. Tämän avulla voit löytää melkein mitä tahansa heidän alustaltaan, ja yksi näistä asioista on IPTV-tilaukset.

Valitettavasti emme voi enää yhdistää heihin, koska viranomaiset ovat olleet kanssamme. Mutta sinun tarvitsee vain mennä AliExpress.com-sivustoon ja etsiä sitten IPTV: stä.

Joskus voit hakea vähän ja etsiä termejä, kuten ”HD-TV”, ”IPTV Subscription”, ”m3u” tai ”World tv”. He yrittävät piiloutua, mutta AliExpressissä on paljon myyjiä. 12 kuukauden tilaus maksaa noin 15-20 dollaria.

NordVPN-IPTV

NordVPN on maailman suurin VPN-palvelu, ja sillä on eniten palvelimia kaikista VPN-palveluista. Tämä on pitkään ollut ilmeinen valinta kaikille, jotka haluavat käyttää sitä IPTV-kanaviin. Tämä johtuu siitä, että vain harvat markkinoilla olevat VPN-palvelut kykenevät salaamaan kaiken suoramittauksen edellyttämän datamäärän aloittamatta hakkerointia.

Muutamat muut palvelut, jotka voivat tehdä sen, ovat pääasiassa yrityksille tai ExpressVPN: lle, koska ne ovat myös hyviä, mutta kaksinkertaisia. Joten suositus on ehdottomasti NordVPN, joka maksaa sinulle vain noin 30 dollaria vuodessa. Löydät lisätietoja palvelusta VPN-yhtiön verkkosivuilta.