AliExpress-IPTV

IPTV-liittymä maksaa noin 15-18 dollaria 12 kuukauden paketille. Tässä saat kaikki urheilu- ja elokuvakanavat. Saat myös kaikki tavalliset kanavat, joita ei lasketa premium-kanaviksi.

Valitettavasti emme voi enää yhdistää heihin, koska viranomaiset ovat olleet kanssamme. Mutta sinun tarvitsee vain mennä AliExpress.com-sivustoon ja etsiä sitten IPTV: stä.

Joskus voit hakea vähän ja etsiä termejä, kuten ”HD-TV”, ”IPTV Subscription”, ”m3u” tai ”World tv”. He yrittävät piiloutua, mutta AliExpressissä on paljon myyjiä. Toinen tapa on mennä ensin IPTV-ruutuihin, koska silloin yleensä näytetään puhtaita tilauksia.

NordVPN maksaa sinulle noin 3 dollaria kuukaudessa, jos ostat 1-2 vuoden tilauksen heiltä. Tähän mielestämme kaikkien pitäisi investoida, koska viranomaiset jahtaavat IPTV-käyttäjiä ja jälleenmyyjiä puhallinsoittimella juuri nyt. Tämä on halpaa rahaa, jotta vältetään monien miljoonien sakkojen uhkaaminen TV-yhtiöille määrättyjen sakkojen vuoksi.

Voit vapaasti lukea tietoturvatiedotteen ja ymmärrät paremmin, miksi suosittelemme niin vahvasti VPN: n hankkimista. Lisätietoja palvelusta löytyy VPN-yhtiön omalta verkkosivustolta.